Tilburgs Kracht in Kaart zoekt betrokken Tilburgers.

nweDe Nwe Liefde Tilburg is gestart met een nieuw project, Tilburgs Kracht in Kaart! Na het grote succes van het boek ‘Eenvoudige woorden, simpele gebaren’, waarin 100 Tilburgers vertellen hoe alledaagse liefde er uitziet in onze stad, gaat de Nwe Liefde Tilburg opnieuw op zoek naar betrokken Tilburgers.

Met elkaar gaan wij zichtbaar maken op welke manier Tilburgers zich belangeloos inzetten voor mensen dichtbij en ver weg. In iedere straat, op iedere school, in ieder bedrijf, in iedere kerk, moskee en in iedere sportvereniging zijn Tilburgers te vinden die betrokken zijn bij kleine en grote initiatieven. Mensen die zich inzetten op plekken waar verbetering (hard) nodig is. ‘Tilburgs Kracht in Kaart’ gaat al die projecten in beeld brengen en publiceren op de website van de Nwe Liefde Tilburg. Uiteraard is hier een proef aan vooraf gegaan. Probeert u het zelf maar eens: vraag op een verjaardag of een willekeurige bijeenkomst eens wie ‘iets of iemand’ kent die zich inzet voor een kleiner of groter project. U zult onder de indruk zijn!

 
nwe2Wat vragen wij van u:
Wij zijn op zoek naar organisaties en mensen die betrokken zijn met de wereld, die zich inzetten voor anderen, als vrijwilliger of als professional. Denk bijvoorbeeld aan zelforganisaties, scholen, serviceclubs, kerken, universiteiten en hogescholen, moskeeën, religieuzen. Maar ook aan het bedrijfsleven, sportclubs, etc. Om al die initiatieven in beeld te kunnen brengen vragen wij u om ons te helpen bij de inventarisatie. Wij verwachten uw aanmelding graag vóór 28 februari 2015 op www.nweliefdetiburg.nl of u stuurt het ingevulde aanvraagformulier per mail naar info@nweliefdetilburg.nl. Op 21 maart, de eerste dag van de lente, worden de eerste initiatieven gepubliceerd. Op de website van de Nwe Liefde Tilburg komt een overzicht van alle projecten die zich aanmelden. Daarnaast wordt er via Google Maps een digitale kaart van Tilburg en omstreken samengesteld waarop al die mooie, grote en kleine initiatieven zichtbaar worden. Daarmee wordt Tilburgs Kracht letterlijk in kaart gebracht!

website             download Aanmeldformulier Tilburgs Kracht in Kaart             download Brief Tilburgs Kracht in Kaart