Kies nu voor een gratis glasvezelaansluiting van Reggefiber!

reggefiber_logo_verloopAls voorzitter van de Bewonerscommissie Abdij- en Torenbuurt het ik onlangs contact gehad met Reggefiber. De glasvezelkabel tot binnenshuis laten aanbrengen KOST U NIETS. Besluit u om dit alsnog op een later tijdstip te doen dan zijn de kosten WEL voor eigen rekening. Woont u in De Reit en heeft u nog geen toestemming gegeven ga dan naar http://www.eindelijkglasvezel.nl/tilburg

Inwoners van Tilburg de Reit kunnen nu kiezen voor een gratis glasvezelaansluiting. Reggefiber legt momenteel een glasvezelnetwerk aan in De Reit. U als inwoner kunt daar nu van profiteren. Reggefiber sluit ook graag uw woning aan op het netwerk van de toekomst. Hiervoor brengen zij geen kosten in rekening en het verplicht u verder tot niets. Wilt u ook een gratis glasvezelaansluiting? Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is Reggefiber toestemming te geven om de glasvezelaansluiting in uw woning te installeren.

Gebruik maken van glasvezel.

Glasvezel kent veel voordelen zoals een supersnelle en stabiele internetverbinding, waarbij u net zo snel bestanden kunt downloaden als uploaden en tv kijken met haarscherp beeld. Als u hier gebruik van wilt maken dient u een abonnement af te sluiten bij één van de deelnemende serviceproviders die diensten aanbieden op het gebied van internet, televisie en/of telefonie. Op de website van Reggefiber kunt u eenvoudig vergelijken welk abonnement het beste bij uw situatie past. Nieuwsgierig? Ga naar www.eindelijkglasvezel.nl/keuzehulp.

reggefiberMeer informatie?

Wilt u graag meer weten over glasvezel, de aanleg van het netwerk of over de abonnementen? Bezoek dan een van de glasvezelinformatiepunten van Reggefiber in Tilburg. U bent van harte welkom aan het Burgemeester van de Mortelplein en bij Winkelcentrum De Amer aan de Beeklaan. De onafhankelijke glasvezeladviseurs van Reggefiber staan hier voor u klaar. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.eindelijkglasvezel.nl/tilburg.