Festival 3 West in de Abdij- en torenbuurt

3westFestival 3 West wordt dit jaar in de Reit gehouden. De locatie die is gekozen is het veld bij de Hogeschoollaan en de Cuneratorenstraat. Wij zijn op zoek naar mensen die willen mee denken en mee doen aan dit jaarlijks festival. Laat een berichtje achter en ik zal zorgen dat het bij het juiste persoon terecht komt.

Het is al weer de 17e editie van Festival 3 West, hét festival voor en door bewoners van Tilburg West. Op de het veld bij de Hogeschoollaan en Cuneratorenstraat zijn diverse activiteiten en optredens. Ook is er een presentatiemarkt voor jong en oud. Jij komt toch ook?!

Het festival is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle leeftijden. Dit festival vond sinds 1999 plaats in het Westerpark, sinds twee jaar gaat het festival de wijk in. De organisatie ligt in handen van Wijkraad Bosrijk in samenwerking met agogen van ContourdeTwern en wijkbewoners. Coördinator is Myriam van Loon, vice voorzitter Wijkraad Bosrijk.
Het bijzondere aan het evenement is dat de bewoners uit de wijken in Tilburg-West zelf het programma grotendeels invullen. Iedereen kan zijn/haar talenten tonen met bijvoorbeeld (muziek-)optredens, workshops en andere activiteiten. Daarbij is er speciale aandacht voor kinderen, jongeren en senioren. Festival 3 West trekt elk jaar zo’n tweeduizend bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *