Centraal Meldpunt

Waar staan we voor?

logo-centraal-meldpuntVerlichting in uw straat kapot?
Zwerfvuil?
Verstopte riolering?
Losse tegels?
Een omgewaaide boom?
Andere meldingen of tips over uw buurt?

Geef het door aan het Centraal Meldpunt van de gemeente!

tegels24 uur per dag melden

U kunt uw melding doorgeven via het onderstaande meldingsformulier. Meldingen worden op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur verwerkt.

CENTRAAL MELDPUNT TILBURG

 
zwerfOf geef uw melding door met uw mobiele telefoon (smartphone) via de BuitenBeter-app. Deze applicatie is op dit moment beschikbaar voor de iPhone, Android of Windows Mobile. Er wordt hard aan gewerkt om BuitenBeter beschikbaar te maken voor alle modellen smartphones. Met de BuitenBeter-app kan een melding meteen worden vastgelegd en verstuurd naar het Centraal Meldpunt. Gebruikers maken een foto, bepalen de (GPS) locatie, kiezen het probleem, geven een omschrijving en vullen hun persoonlijke gegevens in.

lantaarnU kunt ook het gratis telefoonnummer 14 – 013 bellen. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken.

 

 

Snel actie

klikoHet Centraal Meldpunt registreert alle binnengekomen tips en meldingen en geeft deze door aan de juiste afdeling die ermee aan de slag gaat. Er zijn een paar persoonlijke gegevens nodig (naam, adres, telefoonnummer). Zo kan de gemeente u laten weten wat er precies gaat gebeuren of aanvullende informatie vragen als dat nodig is.
Kleine gebreken in de buurt verhelpen we vaak snel. In dat geval krijgt u geen bericht. Mocht het langer duren, dan houden wij u op de hoogte.

Natuurlijk kunnen wij niet elk verzoek goedkeuren. De uitwerking van een goed idee van de een, kan soms vervelende gevolgen hebben voor de ander. In dat geval moet de gemeente een afweging maken. Is het niet mogelijk om een probleem op te lossen, dan leggen we u uit waarom dat zo is.

Samen zien we meer

boomHet Centraal Meldpunt is er voor alle meldingen en vragen die te maken hebben met de openbare ruimte. Ook tips zijn welkom, bijvoorbeeld voor het veiliger maken van uw buurt, voor het opfleuren van uw straat of voor speelgelegenheden voor kinderen. Laat het de gemeente weten, want samen zien we meer!

 

Waarvoor is het Centraal Meldpunt niet bedoeld?

Een meningsverschil met of overlast van de buren. Neem hiervoor contact op met buurtbemiddeling via onderstaande website of bel: 013 – 590 08 95;

Links
• Bezoek buurtbemiddelingtilburg.nl
•Bezoek het Digitaal Loket